Wijn proeven & meer .......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Smakelijk.....

 

Ontbijt & Lunch

 

HighTea

 

Wijn proeven & meer

 

Diner - uitgeserveerd

 

Diner - buffet

 

Diner  - barbecue

 

Menu van de maand

 

Zoete Zaken

 

Hartige Happen

 

Werkwijze

 

Kosten

 

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 SMAKELIJK catering & kok aan huis

 

Heeft u iets te vieren en bent u een liefhebber van lekker eten en tongstrelende wijnen? Boek dan eens een wijn-spijsproeverij via Smakelijk. Proeven kan tenslotte iedereen. Ieder heeft een andere smaak, een andere voorkeur en iedereen kan door veel te proeven zijn smaak ontwikkelen.

De combinatie van wijnen met verschillende gerechtjes, geeft de proeverij een extra dimensie. Want waarom laat de ene wijn een lekker hapje echt tot z’n recht komen en blijft er in combinatie met een andere wijn niks van over? Het vinden van de juiste combinatie van wijn en eten is een kunst op zich.

 

De wijn-spijs proeverij wordt verzorgd in samenwerking met Els Groot Wijnworkshops. Els Groot is vinoloog en ervaren begeleider van wijnreizen en –workshops. Onze samenwerking , vinoloog en kok,  verzekert u van een deskundige begeleiding van uw proeverij.

 

De proeverij is geschikt voor veel gelegenheden en eenvoudig aan te passen aan uw wensen en mogelijkheden. Het is een ideale manier om uw zakelijke bijeenkomst af te sluiten,  een welkom intermezzo op uw familiedag, en wat dacht u van een proeverij met uitsluitend bruisende wijnen op uw jaarlijkse vriend(inn)endag? Kortom, er is altijd wel een gelegenheid te vinden, want wie houdt er nu niet van lekker eten en drinken?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.